София, ул. Хосе Де Сан Мартин 7

Вашият доверен партньор
в инсталациите

За Нас

Майор и Ко. е създадена през 1994 г. в град София, България. Стартирахме дейността си същата година и оттогава до днес се стремим да предлагаме нови и иновативни решения и нови продукти. Нашия  дългогодишен опит и  компетентност ни помагат да намерим решение за всеки, който търси ефективни и нови решения.

Фирмата е специализирана в доставка на тръбни системи и оборудване за  ОВК (Отопление, Вентилация и Климатизация), ВиК (Водопровод и Канализация), ПБ(Пожарна безопасност), Газ(Газоснабдяване), като осигурява и гарантира качеството на стоките.

  • Разполагаме със склад и стокови наличности за да осигурим бързи и навременни доставки.
  • В офиса на фирмата ще намерите решение за Вашите нужди от компетентни специалисти.

Майор и Ко е горд със своята партньорска мрежа, която обхваща голям асортимент в областта и е подходяща за малки, средни и големи фирми и организации. Предоставя бизнес към бизнес търговски услуги, за които може да научите повече тук.

Нашата мисия е да предлагаме висококачествени решения, които отговарят на нуждите на нашите клиенти. За нас е от съществено значение да работим в тясно сътрудничество с тях, като ги консултираме и предоставяме персонализирани решения през целия работен процес. Точността, професионализма и постоянния ни стремеж към иновации ни правят търсен партньор  и надежден доставчик.

Ние от Майор и Ко. предлагаме на нашите клиенти продукти, стоки и материали  с високо качество и надеждност. Нашите налични стоки и бързи доставки Ви осигуряват навременно  изпълнение и комплексни решения.  Компетентни и квалифицирани специалисти ще Ви предложат решения съобразени с Вашите потребности и нужди. Продуктите ни  са надеждни и с високо качество, съгласно европейските стандарти и директиви за строителен продукт.

Успехът на фирмата през годините се основава на истинските стойности – качество, надеждност, срок на експлоатация.

Майор и Ко.   е член на Камарата на Инсталаторите в България от 2002 година и днес

30+ Години опит в различни сфери

С над 30 години опит, Майор и Ко. е изградила голямо портфолио от реализирани проекти. Нашата компания разполага със стокови наличности и голяма партньорска мрежа. Доволните ни клиенти са от малки индивидуални клиенти до големи фирми и компании. Ние се гордеем с нашата дългогодишна работа и се стремим се да предоставяме персонализирани и иновативни решения на нашите клиенти на високо ефективни и качествени стоки и услуги.

Година на
стартиране
Реализирани
Проекта
+
Бизнес
Партньори
+
стартиране на членство в "КИБ"

Майор и Ко е лидер в областта с над 30 години опит! Разчитайте на голям екип от специалисти и дългогодишна партньорска мрежа, за да получите качествено обслужване и перфектно изпълнение на всеки проект.

контакти
България, гр. София,
 ул. Хосе де Сан Мартин, 7, бл. 27

Работно Време:

Пон.-Пет. : 9:00 – 18:00

Бюлетин за информация

Абонирате за нашия бюлетин- най-лесният начин да останете винаги информирани и вдъхновени за по-доброто бъдеще на вашите проекти!

© 2022 Carefully Crafted by nDigital.Agency